Egy sérült csecsemő is feküdt a kisgyerek holtteste mellett: újabb részletek a nyíregyházi tragédiáról

Megosztás

A borzalmas tragédiára szombat reggel derült fény Nyíregyházán, amikor egy 2 éves kisgyermek holttestére bukkantak egy autó csomagtartójában. A rendőrség eddig csak annyit közölt az ügyről, hogy az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja. Kiderült, egy sérült csecsemő is volt a kocsiban.

Ebben az autóban találták meg a halott kisgyereket / Fotó: Tények

Tények úgy tudja, a kocsi a nyíregyházi kapitányság közelében parkolt le, majd az autóból kiszálló nő és férfi bementek a rendőrségre. Ők a kisgyerek nevelőszülei voltak. Miután besétáltak, közölték, hogy egy halott gyerek van a csomagtartóban. A rendőröket, akik kimentek a kocsihoz, szabályosan sokkolta a látvány, miután kinyitották a csomagtartót. Az autót pillanatok alatt bűnügyi helyszínné változtatták az egyenruhások.

A kétéves, halott kisgyerek magzatpózban, felöltözve feküdt a csomagtartóban, így találtak rá. Már több napja halott lehetett, úgy tudják, megfulladhatott. A szörnyűségeket tovább fokozta, hogy egy egyéves csecsemő is volt a kocsiban. A babán sérülések, horzsolások voltak. A Tények szerint testvérek lehettek, s mindketten alultápláltak voltak. Az egyéves csecsemőt kórházba vitték.

A riport szerint a gyerekek a Vásárosnaményhez közeli Ilkről kerültek nevelőszülőkhöz Nyíregyházára.

Hogy pontosan mi okozta a kétéves gyerek halálát, azt a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja, írja a Blikk.

Kapcsolódó cikkek